Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Het plaatsen van een advertentie

Het plaatsen van een of meerdere advertenties op Wapenmarktplaats.nl is helemaal gratis en mogelijk voor iedereen die legale zaken zoekt of te koop wil aanbieden. Het is niet toegestaan om te verwijzen naar websites, (e-mail) adressen of betaal-telefoonnummers. Het vermelden van gewone telefoonnummers is wel toegestaan. Advertenties die niet thuis horen onder de juiste rubriek, of geen relatie met de doelgroep hebben, zullen worden verwijderd. Voor de goede orde willen we nogmaals benadrukken dat het vragen of aanbieden van bij de wet verboden zaken niet is toegestaan, daarom mogen verlof/vergunninplichtige (vuur)wapens uitsluitend door verlof/vergunninghouders worden aangeboden. Mocht Wapenmarktplaats.nl erachter komen dat hieraan niet is voldaan, dan zal de advertentie worden verwijderd. Indien een adverteerder meerdere malen verboden advertenties plaatst, zal de mogelijkheid tot adverteren worden ontnomen.

  
Uw privacy en misbruik

Om misbruikt van uw gegevens te voorkomen zijn deze niet zichtbaar en opvraagbaar in het openbare deel. Er is één uitzondering: U kunt, als u dat wenst, wel uw eigen telefoonnummer bij een advertentie vermelden. Om privacy redenen en ter voorkoming van spam en andere ongewenste e-mail zal het verzenden van een bericht naar een adverteerder altijd via ons beveiligde systeem naar het e-mailadres van de adverteerder worden gedaan. Op deze website zullen geen e-mailadressen worden getoond of worden vrijgegeven. Wij kunnen u garanderen dat Wapenmarktplaats.nl geen e-mail adres voor commerciële doeleinden aan derden zal geven, verkopen of ter beschikking zal stellen. Politie en justitie zullen altijd het recht hebben om bij overtreding van de wapen- of andere wetten, gegevens van adverteerders te vorderen. Het plaatsen van uw telefoonnummer is op eigen risico. Op het moment dat u een account aanmaakt zal ook uw IP adres opgeslagen worden in ons systeem, dit is om misbruik van het systeem tegen te gaan.

Wie mag een advertentie plaatsen

Iedereen die niet verboden zaken te koop heeft of zoekt mag adverteren. Bedrijven en particulieren zijn welkom, mits men zich aan de regels houdt. Het doel is om mensen de mogelijkheid te geven om op Wapenmarktplaats.nl advertenties te plaatsen die betrekking hebben op militairia, wapens (en toebehoren).

Wat mag niet

Er mogen geen racistische, pornografische en fatsoen overschrijdende advertenties geplaatst worden en bij de wet verboden artikelen. Mochten wij hier toch achter komen dan worden deze advertenties verwijderd uit ons systeem. Wapenmarktplaats.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van de advertenties die geplaatst zijn. Het is niet toegestaan advertenties voor Multi Level Marketing (MLM) te plaatsen, (e-mail) adressen, websites of betaal telefoonnummers te noemen. Een artikel mag slechts een maal per rubriek worden aangeboden. Advertenties die betrekking hebben op verhuur c.q dienstverlening kunnen uitsluitend tegen betaling worden geplaatst.

Het wijzigen / verwijderen van uw advertentie

U krijgt na het opgeven van uw advertentie een e-mail toegestuurd (indien uw e-mail adres juist is ingevuld tijdens het plaatsen van uw advertentie). In deze mail wordt u gevraagd om uw advertentie te bevestigen. Na ontvangst van uw bevestiging zal de advertentie worden geplaatst. Wilt u uw advertentie tussendoor verwijderen omdat u bijvoorbeeld uw product verkocht heeft dan kunt u op de link klikken die vermeld staat in voornoemde e-mail. Mocht u tijdens het plaatsen iets vergeten zijn of iets willen wijzigen, verwijder dan uw advertentie zelf en plaats een nieuwe advertentie. (Op dit moment wordt gewerkt aan een wijzigingsmodule waarbij u uw advertentie(s) kunt wijzigen en beheren).

Cookies

U kunt ons cookiebeleid bekijken door HIER te klikken.